Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Φωτόπουλος: Υπάρχουν ανεγκέφαλοι και εγκληματικές φυσιογνωμίες στον χώρο της ΕΛ.ΑΣ.

Στην καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε η καθαρίστρια του υπουργείου Οικονομικών από άνδρα των ΜΑΤ προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος
Ο κ. Φωτόπουλος καταδίκασε την αστυνομική βία σε βάρος των καθαριστριών με αφορμή το περιστατικό της γροθιάς από άνδρα των ΜΑΤ σε καθαρίστρια αλλά και του αστυνομικού με γάντι-σιδηρογροθιά στο χέρι.
Σχολιάζοντας την εν λόγω φωτογραφία του αστυνομικού με τη σιδηρογροθιά στο χέρι, είπε: "τα έχω δει και με πεισμώνουν γιατί δεν έχουν αντιμετωπιστεί με τρόπο παραδειγματικό".
Παράλληλα, ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα οι ΕΔΕ που έχουν γίνει στο παρελθόν για υποθέσεις αστυνομικής βίας, όπως σε βάρος του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου ή του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, αλλιώς "είμαστε εκτεθειμένοι".
"Έχουμε μετατρέψει συνανθρώπους μας σε φυτά και δεν έχει γίνει έρευνα", είπε μεταξύ άλλων.
Τέλος, είπε πως πρόσφατα αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας επισκέφτηκε τις απολυμένες καθαρίστριες καθώς μεσολάβησαν και άλλα γεγονότα "βίαιων συμπεριφορών" ενώ τάχθηκαν και στο πλευρό τους στο αίτημα για επαναπρόσληψή τους.

http://news247.gr