Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ποιο ματς της Εθνικής είδε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά το Euro 2004

Μη βιαστείτε να απαντήσετε "με την Κολομβία" γιατί δεν είναι αυτό το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής που είδε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά από το Euro του 2004! Ήταν το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου η Ελλάδα εξασφάλισε την ιστορική πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας

Όσοι βιαστήκατε, λοιπόν, χάσατε! Το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού είδε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στα Χανιά και το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν η Εθνική αντιμετώπισε τους «Ελέφαντες», ήταν στο σπίτι του, μαζί με την κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη και αποφάσισε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο.

Όπως μάλιστα γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, έδωσε και μια... υπόσχεση: «Θα δω ολόκληρο τον αγώνα ακόμα και την παράταση εάν υπάρξει». Βέβαια, περίπτωση παράτασης δεν υπήρχε, αφού ήταν ματς ομίλου.

«Ενθουσιάστηκε όχι μόνον από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη συλλογική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών», εξιστορούσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Όταν ρωτήθηκε εάν ενθουσιάστηκε και από τον γκολ του Γ. Σαμαρά είπε: «Βεβαίως και ενθουσιάστηκε, ξέρεις ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ονόματα...».

http://www.newsit.gr/