Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η παρουσίαση της Ελλάδας από την FIFA (vid)

Η FIFA «ανέβασε» στο επίσημο κανάλι της στο youtube το 12λεπτο video αναλύοντας και το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και του πολιτισμού.
Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον στόχο της Εθνικής Ελλάδος: «Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρές στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα προβλήματα δεν ξεχνιούνται, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο», ενώ ο Μανιάτης δήλωσε: «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας υπολογίζουν ως μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως η Εθνική μας έχει τη δυνατότητα (για πρόκριση από τους ομίλους), εάν παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».
Το 12λεπτο video ξεκινά με την παρουσία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ και στη συνέχεια αναφέρεται στο πρώτο γκολ της γαλανόλευκης σε Μουντιάλ. Επίσης, υπάρχουν δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος για το πως προκρίθηκε η Ελλάδα στη Βραζιλία και η FIFA μας χαρακτηρίζει ως τη χώρα «γενέτειρα της Δημοκρατίας».
Οι πιο γνωστές ομάδες είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ το παρατσούκλι είναι το πειρατικό! 
Δείτε το video...


Διάβασε περισσότερα στο: Η παρουσίαση της Ελλάδας από την FIFA (vid) | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook