Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Έρχεται το iWatch...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... onlycy.com
Εξοπλισμένο με τουλάχιστον 10 αισθητήρες και σε περισσότερες από μια σχεδιαστικές εκδοχές, πρόκειται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο το iWatch, το πολυαναμενόμενο smartwatch της Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.   


Η έμφαση πρόκειται να δωθεί σε λειτουργίες που 'αισθάνονται' και καταγράφουν την φυσική κατάσταση και την υγεία του χρήστη, ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση του HealthKit, της πλατφόρμας υγείας της Apple. Όπως αναφέρει πηγή που επικαλείται η WSJ, το λανσάρισμα  του iWatch πρόκειται να βάλει σε σκέψεις τους υπόλοιπους παίκτες της κατηγορίας που δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να παρουσιάσουν μια ικανοποιητική πρόταση, με λειτουργίες που να διαφοροποιούνται από αυτές ενός συμβατικού smartphone.   

 "Υπολογίζω ότι η Apple θα λανσάρει τo νέο της gadget σε διάφορα σχέδια, γιατί το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ μόδας και ένα μόνο design δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες", δήλωσε μια ακόμα πηγή της Wall Street Journal.   

Παράλληλα, σε χθεσινό του δημοσίευμα, το reuters αναφέρει, ότι το επερχόμενο "έξυπνο" φορετό gadget της Apple, θα διατεθεί με οθόνη 2,5 ιντσών, παραλληλόγραμμου σχήματος, που θα κατασκευάσει η LG, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Ιούλιο από την Ταϊβανέζικη Quanta Computer Inc. Ενώ στη συνέχεια αναφέρει ότι η οθόνη αφής, θα προεξέχει ελάχιστα από τη συσκευή, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισής της. Η παραγωγή του iWatch, θα ανέλθει στα 10-15 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι το τέλος του χρόνου, που σημαίνει ότι η Apple έχει ήδη προβλέψει μια μεγάλη επιτυχία για το νέο της gadget.   

Οι εταιρείες που εμπλέκονται μέχρι στιγμής, δεν έχουν εκδόσει κάποια σχετική ανακοίνωση και αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα παραπάνω.  

Πηγή: www.lifo.gr