Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

    Νοιώθοντας περισσή χαρά και ικανοποίηση από την απόλυτα επιτυχή πορεία σας στην
τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου 2014, παρακαλούμε να δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες και την συγχαρητήριο επιβράβευση της προσπάθειάς σας τόσο από την Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, όσο και από την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πιερικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
     Ευχαριστίες γιατί η συγκινητική αγωνιστική σας διαδρομή σκόρπισε σε όλο τον Ελληνισμό αισθήματα υπερηφάνειας, σηματοδοτώντας παράλληλα την προοπτική για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
     Συγχαρητήρια γιατί εσείς η αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων, η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου την οποία επάξια εκπροσωπείτε, κατέδειξε στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα ότι η άρτια οργανωμένη και ορθά δομημένη ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου που επιτελεί και συντονίζει η Ε.Π.Ο., έθρεψε για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια τους καρπούς της επιτυχίας.
     Η αξιοσύνη και επιβράβευση ταιριάζει και αντανακλάται στο πρόσωπο του προέδρου Γεωργίου Σαρρή και στη διοίκηση της Ε.Π.Ο., στην τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος , στους συνεργάτες και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές μας όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά.
     Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε τούτο το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε μέσω του Ατλαντικού στα μονοπάτια της Ελληνικής περηφάνιας.
     Για εμάς εσείς είστε οι νικητές. Γιατί επιβεβαιώσατε την Αριστοτελική ρήση, ότι ΄΄ όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστί ΄΄.

                                                           Για  το  Δ.Σ.
                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      Δημήτριος Ελευθεριάδης                 Κωνσταντίνος Ορφανίδης