Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αποτελέσματα αστυνομικής επιχείρησης για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής την 25/26.07.2014
Ελέγχθηκαν συνολικά 60 άτομα και 40 οχήματα, συνελήφθη 1 άτομο και
βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 25/26.07.2014 πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής .
Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Χαλκιδικής, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, και των Τμημάτων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρίγλιας, Ορμύλιας και Μεγάλης Παναγίας.
Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 23 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 60 άτομα, εκ των οποίων 52 ημεδαποί και 8 αλλοδαποί, καθώς και 40 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων 8 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη 1 άτομο, για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:
  • 3 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
  • 6 παραβάσεις περί Υγειονομικής νομοθεσίας.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.