Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κακούρη και Καραμήτρο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. ,Κακούρη Νίκο και Καραμήτρο Θωμά για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας και
στην Κατερίνα Νικολαϊδου, για τη συμμετοχή της  στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας


Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κακούρη Νίκο και Καραμήτρο Θωμά, που επάξια θα εκπροσωπήσουν την κωπηλατική ομάδα της Ελλάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας,  που θα διεξαχθούν στο Νανζίνγκ της Κίνας από 16 έως 28 Αυγούστου 2014.


Είναι αξιοσημείωτο, ότι η ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Νεότητας,  αποτελείται από τρεις αθλητές, εκ των οποίων  οι δύο είναι οι  δικοί μας,  Πιεριείς κωπηλάτες, έχοντας πάντα στο πλευρό τους  το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και φυσικά την καταλυτική συμβολή του προπονητή τους, κ. Γιώργου Μπικογιάννη, που με προγραμματισμό, οργάνωση και μεθοδικότητα, κατάφερε να κερδίσουν οι αθλητές μας τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμείς οι Πιεριείς αισθανόμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την επιλογή των παιδιών και ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία.  


Από καρδιάς  εκφράζω και τις πιο θερμές μου ευχές για Καλή επιτυχία και δύναμη στη σπουδαία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαϊδου, που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας στις 12-13 Ιουλίου 2014 στη Λουκέρνη Ελβετίας. Η αγάπη μας και η θετική μας σκέψη θα την ακολουθούν πάντα, για την επίτευξη των στόχων της, διατηρώντας πολύ ψηλά τον πήχη με τη σημαντική  αγωνιστική της παρουσία και τις συνεχείς εξαιρετικές διακρίσεις.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου