Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φίλες και φίλοι,
Σας καλούμε σε ενημερωτική αγωνιστική συγκέντρωση για την προάσπιση του Συντάγματός μας, της ακεραιότητας, της ανεξαρτησίας της χώρας και όλων των Ελλήνων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30η ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
Ώρα προσέλευσης 18:30 – Ώρα έναρξης 19:00
Στην αίθουσα επί της οδού Σκουζέ αριθμό 4 στον 4ο όροφο
[Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης μεταξύ οδού Αιόλου και Καλαμίδα]
Θέμα: «Η μάχη των Ελλήνων για την διαγραφή των κατοχικών φόρων που επεβλήθησαν από το 2010-2014»
[Θα προταθούν συγκεκριμένες νομικές θέσεις πληρωμής μόνο των νόμιμων φόρων και θα ακολουθήσει συζήτηση επ’ αυτών]
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας – Στέργιος Σμυρλής – Κωνσταντίνος Γκέκας
————-
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της 25ης Ιουλίου 2014.
Αθήνα 25η Ιουλίου 2014
.
Ενημερώνουμε τον Ελληνικό Λαό μέσω των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης, που ισχυρίζονται ότι ασκούν αντικειμενική δημοσιογραφία, μέσω των Δημοσιογράφων που σέβονται το λειτούργημά τους και μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης για τα ΔΥΟ (2) ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αφορούν τους απανταχού Έλληνες και άπτονται της εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας:
1. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», σύμφωνα με το άρθρο 58 του Συντάγματος, την 27η Ιουνίου 2014 κατέθεσε ένσταση στο, υπό του άρθρου 100 του Συντάγματος θεσπισθέν, ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ [Α.Ε.Δ], κατά του κύρους των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014 και για πλήθος συντελεσθέντων παραβιάσεων του Συντάγματος και των νόμων της χώρας από τα κυρίαρχα όργανα του κράτους { πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΚΕ } καθώς παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση το άρθρο 29 του Συντάγματοςκατά το οποίο «Η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος…».
Αποτέλεσματης παραβατικής συμπεριφοράςτων ανωτέρω κομμάτων είναι η Βουλή των Ελλήνων {η Νομοθετική Εξουσία} να μην είναι νομίμως συγκροτημένη και να πάσχει νομικά η υπόσταση της Ελληνικής Πολιτείας και εξ’ αυτής της αιτίας δε και η Εκτελεστική Εξουσία {ο Πρόεδρος Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση}.
Παράλληλα λόγω της άσκησης της Εκτελεστικής Εξουσίας εκ των ποινικώς παραβατικώς κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [ένεκα της με αριθμό Cs 402 Js 3943/09 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου του Μονάχου κατά του Μ. Χριστοφοράκου] η χώρα έχει καταστεί ΟΜΗΡΟΣ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ [της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ] και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και διαπράττεται εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων το, κατά τα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα, έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.
Η ένσταση θα δικασθεί την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47-Αρσάκειο Μέγαρο].
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», μετά το ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» μεταξύ άλλων, στο ΑΙΤΗΤΙΚΟ της καλεί το Α.Ε.Δ να προκηρύξει ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ώστε ο κατά το άρθρο 1 του Συντάγματος κυρίαρχος Ελληνικός Λαός να αποφανθεί επί των κάτωθι θεμάτων:
α. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η Οκτωβρίου 2009 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
β. ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΣΟΔΑ, ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (Αποζημιώσεις Α & Β Π.Π.- Επανορθώσεις – Κατοχικό Δάνειο – κλοπή χρυσού και αρχαιοτήτων) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
γ. ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ «ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.
δ. ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΥΠΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ 13 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ε. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ (200).
και όλα τα ανωτέρω για να χαράξει, το ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της χώρας, τις κατευθυντήριες αρχές επί των οποίων θα κινηθεί το Ελληνικό Κράτος και οι Έλληνες πολίτες κατά τον 21ο αιώνα.
2. Με ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗ της η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», που επιδόθηκε την 15η Ιουλίου 2014 προς τους αρμόδιους κρατικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών [την Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης και τον Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος] τους ενημερώνει πως, λόγω του δοθέντος όρκου τους προς το Σύνταγμα, έχουν ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, που από την 5η Οκτωβρίου 2009 έχει πάψει να έχει ελεύθερη βούληση και λειτουργεί ως όμηρος ξένης δύναμης. Για τον λόγο αυτό καλέσαμε τους ανωτέρω να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙS ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΤΗ 2010, 2011. 2012, 2013 και 2014 με βάση τον μέχρι την 5η Οκτωβρίου 2009 ισχύοντα υπ’ αριθμό 2238/1994 Φορολογικό Νόμο με τα αφορολόγητα όρια και τεκμήρια και να διαγράψουν, ως οφείλουν, τους παράνομους φόρους και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί αδιακρίτως στους Έλληνες πολίτες.
Τέλος ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες να προσυπογράψουν την συνημμένη ΔΗΛΩΣΗ και ατομικά, χωρίς καμμία οικονομική τους υποχρέωση προς την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», και να μας τη στείλουνε με email, ούτως ώστε να θεμελιώσουν και νομικά το δικαίωμα της ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ των οικονομικών ετών 2010 -2014.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας – Στέργιος Σμυρλής – Κωνσταντίνος Γκέκας
Τηλ: 210 3250 220 – Κιν: 6944325056 – Κιν: 6937118822
πηγή: