Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η “πρώτη” συγκέντρωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Απόλλων Λιτοχώρου
 του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014, ώρα 6 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο «Πύρρος Δήμας».
Ήτανε άπαντες παρόντες, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό μετά τις μεταγραφικές επιτυχίες, που υποδηλώνουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έθεσαν για τη νέα χρονιά οι «κυανόλευκοι». Η διοίκηση του Συλλόγου δείχνει εμπράκτως ότι κινείται πάνω στους βασικούς άξονες του σχεδιασμού της και ότι κάνει πράξη τα όσα έχει προγραμματίσει, ώστε η συνέχεια να αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή.
Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Γιώργος Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο ανανεωμένο ρόστερ, υποσχέθηκε στήριξη και ανέλυσε τη φιλοσοφία και τις αρχές της ομάδας. «Η αναπροσαρμογή των στόχων καθιστά τη νέα χρονιά πιο απαιτητική από την περσινή. Το μοτίβο που θα πορευτούμε δεν είναι απλώς μια αξιοπρεπής παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Πιερίας, ούτε να σταθούμε με αξιώσεις σε ένα δύσκολο, όπως αναμένεται πρωτάθλημα, αλλά να βάλουμε σταθερές βάσεις για τη μελλοντική συμμετοχή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών», είπε ο κύριος Παπαγεωργίου.
Ο καταξιωμένος προπονητής Ρούλης Παπαδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες θέληση, καλή διάθεση, συνεργασία και όρεξη για δουλειά για να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά, πρωταγωνιστώντας στην Α’ κατηγορία της Πιερίας. Για τον κόουτς Παπαδόπουλο οι πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές αποτελούν ένα πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια του, που αφενός θα προσφέρουν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και αφετέρου θα αναδείξουν το ταλέντο τους.
Ακολούθησε η διανομή των προπονητικών ενδυμασιών και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία στο βασικό στάδιο αυτής θα είναι καθημερινή.
Ο προπονητής σε συνεργασία με τη διοίκηση θα κλείσει δυνατά φιλικά, και μάλιστα με ομάδες έκπληξη από τη Θεσσαλονίκη.
Οι τυχεροί φίλαθλοι που ανταποκριθήκαμε και δώσαμε το παρόν στην «πρώτη» του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την περίοδο 2014 – 2015, πήραμε την ικανοποίηση ότι μπορεί τα πρόσωπα να αλλάζουν, όμως ο Σύλλογος πάντα θα αποτελεί το καμάρι του Λιτοχώρου, διότι προσπαθεί να κρατά ζωντανό τον αθλητισμό και να αναδεικνύει άξιους αθλητές. Το ζητούμενο είναι η κοινωνία του Λιτοχώρου να στηρίξει το φετινό εγχείρημα και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κυρίου Παπαγεωργίου και των μελών του Δ.Σ. να ανεβάσουν ψηλά τη σημαία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, προβάλλοντας ταυτόχρονα την κωμόπολη.