Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα της Ερανικής Επιτροπής Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία με το σπουδαίο καλλιτέχνη, Πέτρο Γαϊτάνο, που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το βράδυ της  Δευτέρας 7 Ιουλίου 2014, στο
Γήπεδο Πιερικού, για την ολοκλήρωση των εργασιών στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο  Ιερός  Ναός  Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου, οφείλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές ευχαριστίες στο συνδιοργανωτή  της υπέροχης μουσικής βραδιάς, τον Οργανισμό  Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης αλλά  και  την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς η εκδήλωση τελέστηκε άριστα  υπό την αιγίδα της.


Από καρδιάς ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του  Συλλόγου  Ιεροψαλτών Πιερίας,  τα παραρτήματά του με τον Χοράρχη, κ. Λάζαρο Τσορμπατζίδη, τα μέλη της Ορχήστρας Νέων και της Χορωδίας Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, με μαέστρο τον κ.  Νικόλαο  Πατρή αλλά και τον Υπεύθυνο  Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο, που καθήλωσαν το μουσικόφιλο  κοινό και  επισκέπτες της Πιερίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη του ιερού μας σκοπού.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θεατές της συναυλίας για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα, καθώς  συμμετείχαν στην υλοποίηση της σπουδαίας αυτής αποστολής, που αφορά την αποπεράτωση του  Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου.


Ελπίζουμε η εν λόγω εκδήλωση,  να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους φορείς και όλοι μαζί να κινητοποιηθούμε και να στηρίζουμε και στο μέλλον πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, κοινωνικής αλληλεγγύης, απλώνοντας το χέρι μας σε κάθε άνθρωπο  που  έχει ανάγκη, κυρίως στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.


Η Ερανική  Επιτροπή Ανεγέρσεως και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου, π.Ευάγγελος Γιαννίκης