Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Απόλλων Λιτοχώρου
Ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Λιτοχώρου, Γιώργος Παπαγεωργίου, ανοίγει τα «χαρτιά του», λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15


Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έχει χρόνια θητείας στο Πιερικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Αποτέλεσε κατά την περίοδο 1986-1995 μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας καθώς και παρατηρητής αγώνων στα πρωταθλήματα Α΄,Β΄ και Γ΄Εθνικής. Η πολύχρονη εμπειρία του αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας για το νέο πόστο που έχει αναλάβει.

ΕΡΩΤΗΣΗ (ΕΡ.): Κύριε Παπαγεωργίου δύο λόγια θα θέλαμε να μας πείτε για τη νέα διοίκηση του Απόλλωνα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΓΠ): Είμαστε μια νέα διοίκηση που απαρτίζεται από έμπειρα πρόσωπα, ικανά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να φέρουν εις πέρας την αποστολή που έχουν αναλάβει.

ΕΡ.: Κύριε Παπαγεωργίου, ποιος είναι ο στόχος του φετινού Απόλλωνα

ΓΠ:
 Ο στόχος είναι να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική, να πρωταγωνιστεί, να χαίρονται το ποδόσφαιρο που θα παίζουν οι ποδοσφαιριστές όπως και οι φίλαθλοι που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια.
Οι φίλαθλοι τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί από το γήπεδο, οι λόγοι είναι πολλοί αλλά δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν, στόχος είναι να επιστρέψουν και να χαρούν την ομάδα που κάνουμε


ΕΡ.: Στόχος αγωνιστικός δεν υπάρχει;

ΓΠ: Στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα και εάν έρθει κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μαζί με αυτούς που υπάρχουν θα δέσουν και θα αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.


ΕΡ.: Σε αυτό το νέο ξεκίνημα για την ομάδα, ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου;

ΓΠ: Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή είναι κοντά μας. Υπάρχουν φίλοι της ομάδας που στηρίζουν τη νέα προσπάθεια τόσο ηθικά αλλά και οικονομικά. Αυτό θα φανεί από την πρώτη στιγμή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.


ΕΡ.: Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μία ένταση στις σχέσεις με τη Δόξα Λιτοχώρου. Ποια είναι η πρόθεση της νέας διοίκησης;

ΓΠ: Υπάρχει πλήρης αποκατάσταση στις σχέσεις Απόλλωνα και Δόξας. Οι ακαδημίες της Δόξας φέτος έρχονται στον Απόλλωνα. Η Δόξα ουσιαστικά θα είναι προθάλαμος παικτών για την ομάδα του Απόλλωνα.


ΕΡ.: Ανεβαίνοντας στο γήπεδο είδαμε οργασμό εργασιών στα γήπεδα, τόσο το προπονητικό όσο και το κύριο γήπεδο.

ΓΠ: Ετοιμαζόμαστε για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η επίσημη πρώτη θα γίνει τη Δευτέρα, 21 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε το Δήμο Δίου – Ολύμπου, για την παραχώρηση του γηπέδου και για το φρεσκάρισμα που έγινε στους κοινόχρηστους χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων.


ΕΡ. Αγωνιστικά, ποια είναι η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές;

ΓΠ: Οι παίκτες που αποκτήθηκαν, είναι παίκτες ικανοί και με εμπειρία σε ανώτερες κατηγορίες. Ακόμα και στη Α΄Εθνική. Γενικά δουλεύουμε σε άλλη βάση. Οι ακαδημίες μας δουλεύουν σε άλλη βάση. Θα υπάρχει από την πρώτη στιγμή πλήρης ενημέρωση για το τι γίνεται στην ομάδα. Είμαστε πλέον παρόντες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


ΕΡ. Ποιο είναι το μήνυμα προς τους φιλάθλους του Απόλλωνα και τους επαγγελματίες της περιοχής;

ΓΠ. Καλούμε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας. Όχι μόνο τον κόσμο του Λιτοχώρου αλλά ολόκληρου του Δήμου Δίου – Ολύμπου. Θέλουμε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να στηρίξει τις προσπάθειες μας. Κάλεσμα απευθύνω και προς τους επαγγελματίες της περιοχής να διαφημιστούν τόσο μέσω των επιγραφών στο γήπεδο όσο και ηλεκτρονικά.
Ο Απόλλων θα είναι πρωταγωνιστής. Δεν είμαστε μόνο για φέτος. Στο τέλος της τριετίας πιστεύω πως ο Απόλλων θα είναι σε θέση να σταθεροποιηθεί σε μία εθνική κατηγορία. Αυτό είναι το βήμα που θα κάνουμε, χωρίς να θέτουμε – στην παρούσα φάση – ως αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό.