Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Αιγίνιο Πιερίας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ,
με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Αιγίνιο Πιερίας.


Με επιτυχία έγινε η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΤΟ Πιερίας της ΚΝΕ στο Αιγίνιο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξαν οι μαθητές με αφιέρωμα στα 40 χρόνια απο το πρώτο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και ακολούθησε βίντεο αφιερωμένο στα 95 χρόνια του Κόμματος και στα 45 χρόνια της ΚΝΕ. Στην συνέχεια ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΤΟ Πιερίας της ΚΝΕ σημείωσε μεταξύ των άλλων στην ομιλία του:

«Ξεκινάει και στην Πιερία το ταξίδι του 40ού Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" με σύνθημα από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη, για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων. Καλούμε όλους τους νέους να δώσουν μαχητική απάντηση μέσα από το Φεστιβάλ, όλους τους νέους που δεν τους αρέσει η κατάσταση που ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, που αμφισβητούν όλο το σύστημα όπως λειτουργεί και όπως είναι». 


Το πρόγραμμα έκλεισε με αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, από τοπικό συγκρότημα. Το ταξίδι του Φεστιβάλ θα συνεχιστεί στο νομό Πιερίας με την Προφεστιβαλική εκδήλωση στο Λιτόχωρο και θα κορυφωθεί στο κεντρικό διήμερο Φεστιβάλ του νομού Πιερίας στην Κατερίνη στις 21-22/8 στο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης.