Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....e-guana.gr
Αυτή την εποχή του χρόνου, οι Καλοκαιρινές αποδράσεις πλησιάζουν και είτε πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο, είτε για τις διακοπές που σχεδιάζατε όλο τον χειμώνα, η
ντουλάπα σας θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με ότι χρειάζεται για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις εξορμήσεις σας. Το να βρείτε την τέλεια Καλοκαιρινή ενδυμασία μπορεί να είναι περίπλοκο, και σίγουρα θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κάποιο λάθος . Δείτε ποια είναι τα βασικά ρούχα και αξεσουάρ για να μην σας λείψει τίποτα στις αποδράσεις σας!

Σορτς Μαγιό
Το απόλυτο must-have κομμάτι της ντουλάπας ή της βαλίτσας σας για το Καλοκαίρι είναι ένα σορτς, με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας. Διαλέξτε ένα σορτς με το οποίο θα νιώθετε άνετα, δηλαδή να λάβετε υπόψη το στυλ, την εφαρμογή και σίγουρα την ποιότητα του. Επίσης, διαλέξτε ένα μαγιό του οποίου το ύφασμα να στεγνώνει γρήγορα κάτω από τον ήλιο. Αυτή την εποχή προτιμούνται τα σορτς που είναι λίγο κοντύτερα από τα μαγιό σε στυλ βερμούδας ως το γόνατο. Όχι πολύ κοντά βέβαια, αλλά επιλέξτε ένα σορτς που θα τελειώνει 10 περίπου εκατοστά πάνω από το γόνατο σας. Τέλος, επιλέξτε το σορτς-μαγιό σας να έχει σχέδια ή ένα ενδιαφέρον χρώμα που θα ταιριάζει στο χρώμα του σώματος σας.

T-shirts
Και φυσικά από την ντουλάπα σας δεν μπορεί να λείπει το πιο βασικό Καλοκαιρινό ρούχο, τα T-shirt. Με στάμπα ή χωρίς, με ρίγες, σε έντονα χρώματα, οι επιλογές σας είναι άπειρες. Είναι προτιμότερο να καλύπτετε το σώμα σας από τις ακτίνες του ήλιου με ένα μοντέρνο T-shirt, παρά να εκτίθεστε σε αυτές. Εάν είστε στην παραλία και δεν θέλετε να έρθουν τα T-shirt σας σε επαφή με το θαλασσινό νερό μήπως και χαλάσουν, αγοράστε οικονομικά βαμβακερά T-shirt, μονόχρωμα για τα οποία δεν θα ανησυχείτε για το εάν θα σας χαλάσουν την διάθεση όταν λερωθούν.

Βερμούδες
Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας τα πιο κατάλληλα παντελόνια είναι οι βερμούδες που αφήνουν το πόδι σας να αναπνέει ώστε να μην ζεσταίνεται. Οι επιλογές σας είναι και εδώ πάρα πολλές. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τζιν, chinos, cargo, military, κα. Ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο επιλέγετε και το χρώμα ή τα σχέδια της βερμούδας σας. Μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Γυαλιά ηλίου
Ένα αξεσουάρ που δεν θα έπρεπε να παραλείπετε στην παραλία είναι τα γυαλιά ηλίου, τα οποία εκτός από ένα αξεσουάρ που τονίζει το πρόσωπο σας, προστατεύει τα μάτια σας. Δείτε την αγορά γυαλιών ηλίου ως μια επένδυση, κάτι που θα κρατήσετε και μετά τις Καλοκαιρινές σας διακοπές. Επομένως επιλέξτε κάτι κλασικό και διαχρονικό.

Παπούτσια
Θα χρειαστείτε επίσης άνετα παπούτσια για τις εξορμήσεις σας. Και όλοι ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε εκείνα τα παπούτσια που εκτός από πολύ κομψά θα είναι και άνετα ώστε να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η πιο συνηθισμένη επιλογή για τις καθημερινές βόλτες είναι οι παντόφλες. Διαλέξτε ένα σχέδιο σε κλασικό χρώμα για να ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και με κάθε εμφάνιση ώστε να μην χρειαστεί να αλλάζετε συνεχώς. Τι θα φορέσετε όμως στις βραδινές σας βόλτες που τα ρούχα είναι λιγότερο ανέμελα από τα πρωινά? Αυτό που σας συμβουλεύουμε είναι να αγοράσετε δερμάτινα σανδάλια, τα οποία όχι μόνο θα προσθέσουν σοφιστικέ πινελιές στην εμφάνιση σας, αλλά θα είναι μαλακά, το δέρμα τους θα αφήνει τα πόδια σας να αναπνέουν και δεν θα σας κουράζουν στο περπάτημα γιατί το δέρμα έχει την ιδιότητα να παίρνει το σχήμα του ποδιού σας.

Πηγή: www.e-guana.gr