Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στην Οχρίδα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στην Οχρίδα, όπως αυτή διοργανώθηκε στις 19 με 21 Ιουλίου 2014, με τη συμμετοχή μελών του Σωματείου αλλά και φίλων συνταξιούχων του
Νομού μας.
Την πρώτη ημέρα της εκδρομής, οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι δια μέσου της Εγνατίας οδού έκαναν στάση στο Αμύνταιο και έπειτα στο Μοναστήρι όπου επισκέφθηκαν την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια, με την άφιξή τους στην Οχρίδα, έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης για να γνωρίσουν την πόλη.
Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκαν τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας, του Αγ. Κλήμη καθώς και το αρχαίο θέατρο όπως και τα τείχη του Σαμουήλ. Περπάτησαν στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια με τα πολλά μαγαζιά ειδών λαϊκής τέχνης ενώ το απόγευμα επισκέφθηκαν το μοναστήρι του Όσιου Ναούμ, διασχίζοντας το δρόμο δίπλα στη λίμνη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας δείπνησαν στο ξενοδοχείο με εκλεκτά εδέσματα, μουσική και άφθονο χορό.
Την τελευταία ημέρα της εκδρομής και κατά την αναχώρησή τους, κάνοντας την πρώτη τους στάση στη Στρούγκα, επισκέφθηκαν το μουσείο Φυσικής Ιστορίας όπου είναι συγκεντρωμένα ζώα και πτηνά της περιοχής ενώ είχαν και ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσουν την περιοχή και να ξεκουραστούν. Η επόμενη στάση τους και το γεύμα τους ήταν στη Φλώρινα και το βράδυ επέστρεψαν στην όμορφη Κατερίνη μας.

 Με την άφιξή τους, όλοι ευχαρίστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που διοργάνωσαν την εκδρομή καθώς και τον ξεναγό και οδηγό του τουριστικού λεωφορείου για την άψογη μετακίνησή τους.
Ήταν μια μνημειώδης εκδρομή και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.