Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: "Γνώρισε τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΔΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ενημερωτική εκδήλωση για δράσεις που  αφορούν στον τόπο σας
Το υπουργείο παιδείας κοντά στον πολίτη
Γνώρισε τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν



Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχεδιάζει, υλοποιεί και πιστοποιεί  δράσεις και προγράμματα, που προσφέρονται στους πολίτες με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και  των δεξιοτήτων  τους.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση για τις Περιφερειακές Ενότητες της Πιερίας και της Ημαθίας στην πόλη της Κατερίνης, την Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο «Ξενοδοχείο Mediterranean Village» (Παραλία Κατερίνης). Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών,  όπως δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πιερίας και Ημαθίας, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Επιμελητηρίων,  Εμπορικών Συλλόγων, εκπαιδευτικοί, γονείς, κ.α.

            Εκπρόσωποι της  Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους, που υλοποιούνται και αφορούν στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας και Ημαθίας.

Θεωρούμε την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή σας απολύτως απαραίτητη για να αξιοποιηθούν τα προσφερόμενα προγράμματα από εσάς προς τους συμπολίτες σας.

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2014

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ