Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Σε εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος (κλείσιμο λακκουβών) στον άξονα Κατερίνης- Κορινού,  προχωρά η Διεύθυνση
Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας. Οι  παρεμβάσεις εκτελούνται σε καθημερινή βάση με ικανοποιητικούς ρυθμούς,  προκειμένου να αποκατασταθούν φθορές στο οδόστρωμα και να μειωθεί ο κίνδυνος για τους οδηγούς.


Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης  στον άξονα από  1η  Παλαιά Εθνική Οδό προς Αλυκές, όπου το οδόστρωμα είχε υποστεί φθορές. Στην 1η  Π.ΕΟ. από Κατερίνη έως Μεγάλη Γέφυρα, θα συνεχιστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία. Για τον ίδιο οδικό άξονα έχει δημοπρατηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης μεγάλη εργολαβία,  που θα αποκαταστήσει μεγάλα τμήματα του οδικού άξονα που έχουν υποστεί φθορές (ζυμώματα, καθιζήσεις, κ.α. ) και  θα διασφαλίσει  την  ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.


Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καταγράφουν επικίνδυνα σημεία και ζημιές  στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας και επιχειρούν άμεσα προς αποκατάσταση,  με γνώμονα τις ασφαλείς μετακινήσεις πολιτών και επισκεπτών της περιοχής.