Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΔΙΚΤΥΟ "ΤΙΜΑΙΟΣ" ( Δίκτυο Τίμιων Πολιτών)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Πυθαγόρα
Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά της Ομάδας Σώρρα .
Απαντώ λοιπόν οτι ούτε τους πρωτεργάτες της Ομάδας Σώρρα γνωρίζω εκ του πλησίον
ούτε έχω την εμπειρία περί τα τραπεζικά για να κρίνω αν τα χρήματα υπάρχουν ή όχι . Όταν λοιπόν δεν γνωρίζουμε καλά είναι να μην μιλάμε .Πολλούς όμως από αυτούς που αγωνίζονται υπέρ Σώρρα τους γνωρίζω καλά και έχω την καλύτερη γνώμη . Γι' αυτό τους συμπαρίσταμαι όσο είναι δυνατόν . 

Πολλοί ( κατά τα άλλα τίμιοι και αξιόλογοι ) δεν συστρατεύονται με την Ομάδα Σώρρα διότι αμφιβάλλουν για την ύπαρξη των χρημάτων ( και έχουν ισχυρά επιχειρήματα για την στάση τους ) .

Επειδή κανείς τίμιος δεν πρέπει να λείπει απο τον αγώνα , γι' αυτούς που θέλουν χειροπιαστές αποδείξεις ιδρύω ένα άλλο δίκτυο με την ονομασία "ΤΙΜΑΙΟΣ" .

Διακηρύττω δε ότι ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ άφθονος και χειροπιαστός : Εκατοντάδες ( ή χιλιάδες ) βίλλες και οικόπεδα και πολυτελή αυτοκίνητα και έπιπλα και χρυσαφικά και πολύτιμοι λίθοι που ανήκουν ( σήμερα ) σε πασίγνωστα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος. Λιγνίτης , βωξίτης , ελαφρόπετρα , μεταλλεύματα λογής-λογής και πετρέλαιο . Είναι εκεί , σε κοινή θέα , και περιμένουν αυτούς που θα τα καρπωθούν . 
Συντονισμένος αγώνας χρειάζεται ( με νόμιμα μέσα ) και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτός ο πλούτος θα έχει αλλάξει χέρια . 
Αφού λοιπόν απέδειξα τάχιστα την ύπαρξη του πλούτου , καλώ όσους τον επιθυμούν να ιδρύσουν πυρήνες του δικτύου "ΤΙΜΑΙΟΣ" στην πόλη τους και να αρχίσουν τον αγώνα .
Θα δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα όπου θα αναγράφεται σε κάθε πόλη ποιοί είναι οι πρωτεργάτες των πυρήνων ( για να μπορούν να τους βρίσκουν όσοι ενδιαφέρονται ) .
Ο κάθε αγωνιστής θα δηλώνει ποιανού διεφθαρμένου την περιουσία επιθυμεί να πάρει ( όταν στεφθεί με επιτυχία ο αγώνας ) . Όποιοι θέλουν να ανταμειφθούν με θέσεις εξουσίας , καλό θα είναι να μην θέσουν αξιώσεις σε υλικά αγαθά .

Δεν επιθυμώ να ιδρύσω ένα δίκτυο ανταγωνιστικό με το δίκτυο Σώρρα . Τουναντίον , τα δύο δίκτυα προτείνω να συνεργάζονται όπου είναι δυνατόν . Και εάν κάποιος θέλει να ανήκει και στα δύο δίκτυα είναι ελεύθερος να το πράξει . 

Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για απάτη διότι μόλις κατέθεσα ατράνταχτα στοιχεία περί της ύπαρξης του πλούτου .

Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αρχομανία διότι ηγέτης του δικτύου θα γίνει (μοιραία και αναπόφευκτα ) όποιος επιδείξει πιο μεγάλη δράση και ηγετικές ικανότητες . Δεν έχω τρόπο να κατοχυρώσω κάποια ηγετική θέση . 

Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει οτι υποσχέθηκα και δεν έδωσα . Εάν ο πλούτος δεν αλλάξει χέρια θα φταίει ( αποκλειστικά) η αδράνεια ολόκληρου του δικτύου .