Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συγκίνηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ
Σε απολογισμό του σημαντικού έργου του,  προχώρησε ο απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, αν και δεν δεν υπήρχε απαρτία, λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη στο νεοκλεγέντα Δήμαρχο Βαγγέλη Λαγδάρη...

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης για αρκετούς συμβούλους πραγματοποιήθηκε  η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού με Δήμαρχο τον Βαγγέλη Πολύζο. Η συγκινησιακή φόρτιση υπήρξε κυρίως από τους απερχόμενους Δημοτικούς Συμβούλους που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν θα συνεχίσουν στην νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου που αναλαμβάνει από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014. 

Επίσης σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η απερχόμενη πρόεδρος του Δ.Σ Μαρία Βουλκίδου χαρακτήρισε τον εαυτό της ιδιαίτερα τυχερή, που, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, της χάρισε ο Θεός υγεία, δύναμη και πνευματική και σωματική αντοχή, για να ανταποκριθεί με επάρκεια , στις σύνθετες απαιτήσεις, που συνεπάγεται η ενεργός ενασχόληση με τα κοινά από θέσεις ευθύνης. αλλά και ότι είναι τυχερή που στάθηκε δίπλα σε ένα μεγάλο πολιτικό τον Βαγγέλη Πολύζο.
Ευχαριστίες αντάλλαξαν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι.
Τον λόγο πήρε και ο νέος εκλεγμένος Δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης τονίζοντας παρά τις εντάσεις που υπήρχαν είχαμε μια επικοδομιτική συνεργασία με τον Δήμαρχο αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Κλείνοντας ο απερχόμενος Δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος μίλησε με συγκίνηση για τους εργαζόμενους του Δήμου, για την άριστη συνεργασία, τον αμοιβαίο σεβασμό, την ευγένεια και την κατανόηση που επιδείξατε στην άσκηση των καθηκόντων σας. Στοιχεία που συνέβαλαν σε μια ιδανική, νομίζω, λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, που, ομολογώ, δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και σε εκείνους που θα συνεχίσουν στο νέο Συμβούλιο, καλή δουλειά. Για το καλό των δημοτών και του τόπου μας, που όλοι αγαπάμε, αγωνιστήκαμε και θα αγωνιζόμαστε, για τη συνεχή βελτίωση της.