Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου συμμετείχε στις καλοκαιριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Δομοκού, στην Ακρόπολη της
αρχαίας Πρόερνας.
«Είμαστε θαυμαστές σας, γίναμε fan της Ορχήστρας Νέων του Δίου» είπε στο χαιρετισμό του ο υπεύθυνος της εκδήλωσης, δημοτικός σύμβουλος κ. Δήμος  Δημούδης, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο.
Παρόντες στην εκδήλωση οι δήμαρχοι Δομοκού και Φαρσάλων, οι βουλευτές του νομού Φθιώτιδας, τοπικοί,  δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας, φορέων και συλλόγων , η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και πλήθος κόσμου.
Δύο ώρες η Ορχήστρα Νέων Δίου, με σολίστ τον σπουδαίο ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο, πλαισιωμένο από τις καταπληκτικές φωνές της  Φιλιώς Σέρβου και της Όλγας Ζορμπά και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, καθήλωσαν με τις υπέροχες ερμηνείες τους  το πολυάριθμό κοινό.
‘ Ήταν μια φανταστική βραδιά» ομολογούσαν  όλοι  αποχωρώντας στο τέλος της συναυλίας, δίνοντας συγχρόνως συγχαρητήρια στα παιδιά της ορχήστρας και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.