Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό

Θα ισχύσουν την ερχόμενη Κυριακή με στόχο την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή, 10 Αυγούστου, στη νέα
εθνική οδό Πάτρας-Αθήνας-Θεσσαλονίκης, για να αποτραπούν κυκλοφοριακά προβλήματα από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.
Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  • Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου , αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο πρώτο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ