Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή Καπνικού Σταθμού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου της Δημοτικής
Ενότητας Κατερίνης και αποτελούν τη συνέχεια σειράς αντίστοιχων εργασιών στο σύνολο του Δήμου.


Ειδικότερα, αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π. Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στην περιοχή του Καπνικού Σταθμού.


Σάββας Χιονίδης: «Οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών»


Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Νίκο Παπαζιώγα επίβλεψε την πρόοδο των εργασιών, ενώ σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων που όπως τόνισε: «εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλέστερη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών». Τέλος, ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία τους, αφού με τις απαραίτητες αυτές παρεμβάσεις, βελτιώνεται απτά η οδική ασφάλεια και η καθημερινότητα των πολιτών.


Όπως σημείωσε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας:«Έχουμε ως στόχο τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών κυκλοφορίας για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων. Το έργο προβλέπει κυρίως την αποκατάσταση, συντήρηση και ενίσχυση του ασφαλτικού τάπητα σε κεντρικές οδούς και αρτηρίες, καθώς και σε άλλες οδούς στο σύνολο του δήμου μας».