Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Αυτά που δεν θυμούνται… Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή δεν υιοθετεί παράνομες πράξεις”

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του Τύπου οι εγκάθετες ανακρίτριες έστειλαν κλήσεις στους δημοσιογράφους κ.κ. Κουρή, Παυλόπουλο, Θεοδωράκη για να καταθέσουν
ως μάρτυρες «υπερασπίσεως» του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.

Οι ανακρίτριες ερμήνευσαν με μια περίεργη συλλογιστική που προφανώς αποτελεί αντικείμενο έρευνας, μια φράση από την πρώτη απολογία του Αρχηγού και κάλεσαν τους δημοσιογράφους ως μάρτυρες «υπερασπίσεως» χωρίς ο ίδιος να έχει καταθέσει αίτημα. Παράλληλα οι ίδιες απέρριψαν τους μάρτυρες υπεράσπισης που είχε αιτηθεί ο Αρχηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοσιογράφοι Κουρής και Παυλόπουλος κατέθεσαν ότι δεν ήξεραν δεν είδαν, δεν γνώριζαν, δεν άκουσαν και δεν θυμόταν. Όσο για τον Θεοδωράκη όχι μόνο κατηγόρησε τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο αλλά ήταν χειρότερος και από το να βρισκόταν στη θέση του μάρτυρα κατηγορίας.

Εμείς απλά παραθέτουμε με ήχο και εικόνα αυτά που κάποιοι δεν θυμούνται.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ο οποίος δήλωνε στους δημοσιογράφους και μπροστά στο πανελλήνιο ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, δεν υιοθετεί παράνομες πράξεις και καταδικάζει κάθε βίαιη ενέργεια.

Απόσπασμα από συνέντευξη στο “Επί του Πιεστηρίου” με τον Μάκη Κουρή - 29/05/2013


Απόσπασμα από τηλεφωνική παρέμβαση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο "Αποκαλυπτικό Δελτίου" του Άκη Παυλόπουλου - 04/12/2012


Απόσπασμα από την συνέντευξη στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Μάκη Κουρή 02/06/2013


Είναι προφανές ότι οι μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής όχι μόνο είναι ελεγκταίες και απαράδεκτες αλλά καταδεικνύουν το τι δίκη ετοιμάζει η «ορχήστρα» της μεγαλύτερης πολιτικής δίωξης που έχει υποστεί εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.