Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η
δικαίωση των προσπαθειών των νέων είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός που τους δίνει ώθηση για μια καλή ακαδημαϊκή πορεία και για την μετάβαση τους από τα μαθητικά χρόνια στο επόμενο στάδιο της ζωής τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και σε όσους άλλους στήριξαν τους μαθητές στη κοπιώδη μελέτη τους, ακόμα και αυτούς που δεν πέτυχαν φέτος τους στόχους τους. Για αυτούς ελπίζω να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να διεκδικήσουν τα όνειρά τους, καθώς τα εμπόδια στη ζωή αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του ανθρώπου.
Η εργατικότητα, η επιμονή και η υπομονή των νέων του τόπου μας ας τους δώσει τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στο στίβο της ζωής και να γίνουν χρήσιμα άτομα στην οικογένειά τους και την κοινωνία. Ελπίδα μας είναι η νέα γενιά να θελήσει να προσφέρει και στον τόπο της και να τους ξαναδούμε ανάμεσά μας να συνεχίζουν την πρόοδό τους.
Ευάγγελος Λαγδάρης

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού