Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας,
σε βάρος ενός υπηκόου Βουλγαρίας ηλικίας 22 ετών και δύο ημεδαπών ηλικίας 22 και 45 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε τον μήνα Μάιο 2014 στα Γιαννιτσά, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών, πραγματοποίησαν αστυνομικό έλεγχο στον 22χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, η προαναφερόμενη μοτοσικλέτα έφερε αριθμό πλαισίου, ο οποίος αντιστοιχούσε σε άλλο κλεμμένο όχημα.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου και ενός 45χρονου, καθώς όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος πούλησε αρχικά τη μοτοσικλέτα στον 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος με τη σειρά του τη μεταπώλησε στον 22χρονο υπήκοο Βουλγαρίας.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.