Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Έλεγχοι της αστυνομίας σε Πιερία και Χαλκιδική

Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλες παραβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας και Χαλκιδικής
Συνελήφθησαν έξι άτομα για διάφορες παραβάσεις

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλων παραβάσεων σχετικά με την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πιερίας και Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής, χθες (09.08.2014), συνελήφθησαν:
  • ένας ημεδαπός από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για διάθεση προς πώληση διαφόρων μικροαντικειμένων και άλλων προϊόντων χωρίς άδεια υπαίθριου π λανόδιου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
  • τρεις ημεδαποί από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για διάθεση προς πώληση προϊόντων (κοτόπουλα) χωρίς άδεια υπαίθριου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
  • ένας ημεδαπός από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής για διάθεση προς πώληση προϊόντων χωρίς άδεια υπαίθριου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
  • ένας ημεδαπός, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας εκτός καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια (καντίνα).
Κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου τα οποία καταστράφηκαν συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ βρέθηκαν 770 κοτόπουλα .
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.