Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σάββα Χιονίδη
για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Απευθύνω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης που είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι καλή ακαδημαϊκή πορεία και κάθε πρόοδο στις σπουδές τους.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους οικείους τους, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους, τους εμψύχωσαν και είχαν ουσιαστική συμμετοχή στη δικαίωση του μαραθώνιου αγώνα που κατέβαλαν. Επίσης, στους άξιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι τους μετέδωσαν τα απαραίτητα εφόδια για την κατάκτηση της επιτυχίας. Αυτή η επιτυχία, αποτελεί δύναμη ελπίδας  για  τον τόπο μας και πηγή αισιοδοξίας & δημιουργίας μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.
Στους συμμετέχοντες των φετινών εξετάσεων που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, θα ήθελα να τονίσω ότι η επιτυχία στη ζωή, δεν έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ & ΤΕΙ. Με επιμονή και κυρίως με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, τόσο σε εκείνους που θα αποφασίσουν να ξαναπροσπαθήσουν, όσο και σε όλους όσοι επιλέξουν άλλους δρόμους επαγγελματικής, κοινωνικής καταξίωσης και προσφοράς εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία !

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης