Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας που θα γίνει την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ., στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης (δ/νση: 16ης Οκτωβρίου 2, 4ος όφορος).

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.      Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής.
2.      Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου.
3.      Οικονομικός Απολογισμός.
4.      Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
5.      Έγκριση Λογοδοσίας, Οικονομικού Απολογισμού, Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
6.      Έγκριση δυνατότητας εγγραφής συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ως νέα μέλη στην Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας.
7.      Προτάσεις, ανακοινώσεις μελών.
8.      Αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εμπόρων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση στις 10 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη στον ίδιο τόπο και ώρα και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα επαναληφθεί την 17η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη,  την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα, με όσα μέλη και αν παραστούν.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας (16ης Οκτωβρίου 2, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο : 23510-27713 τις ώρες 10.00 - 14.00)  έως και την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος


Κοτζαμανίδης Γεώργιος