Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού
Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης
Συγκέντρωση των φίλων και των μελών της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ οργανώνεται την Παρασκευή 22 Αυγούστου στις 19.30 στο συνεδριακό
κέντρο του Δήμου Κατερίνης στην ΕΚΑΒΗ. 
Στην ατζέντα της πρώτης οργανωτικής συνέλευσης μετά τις εκλογές της 18ης Μαΐου είναι σειρά ζητημάτων που αφορούν στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη παρέμβαση τόσο των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης όσο και η οργανωτική συγκρότηση και ενεργοποίηση των μελών και των φίλων της παράταξης. 
Ακολουθούν πέντε χρόνια δημιουργικής και σκληρής προσπάθειας για να μετριαστούν οι επιπτώσεις μίας παρατεταμένης παρακμιακής προσέγγισης στα ζητήματα του Δήμου Κατερίνης και της πολιτικής υπόστασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Ο Άλλος δρόμος και όσοι πιστεύουν ότι η παρακμή δεν είναι μονόδρομος ξεκινούν αυτή την μάχη από την Πρώτη Σεπτεμβρίου 2014, εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης. 
Καλούνται εκτός των ιδρυτικών στελεχών και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.