Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

"Νοιώθω απεριόριστα ….Μαλάκας!!!!" Ένα σχόλιο που αγγίζει πολλούς!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Φρίξο
Νοιώθω απεριόριστα ….Μαλάκας!!!!

Σήμερα το πρωί, έλεγα σε ένα φίλο, ότι αυτή η χωρα δεν αλλάζει, γιατί απλούστατα κατοικείται από το συγκεκριμένο λαό, ο οποίος έχει στο DNA του, τη πουστιά, τη
παγαποντιά, την κακομοιριά, και ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει, έχει  το ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Φυσικά ο συγκεκριμένος λαός, επιλέγει και τους συγκεκριμένους ανθρώπους να τον κυβερνούν, και δεν μιλάω μόνο για τους κυβερνητικούς, αλλά για ΟΛΟΥΣ, όσους ασκούν εξουσία σ αυτό το τόπο.
Τίποτε δεν έχει αλλάξει από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Προύχοντες, προεστοί, κοτζαμπάσηδες, καλαμαράδες υπηρέτες του Αγά, όλοι αυτοί οι τύποι των "ανθρώπων", έχουν αναπαραχθεί, με αξιοθαύμαστη ομοιότητα, με την έγκριση-ψήφο του λαού, και κυβερνάνε μέχρι σήμερα το "ποίμνιο", μαζί με την εκκλησία, τους δικαστές, και τους ένστολους.
Και για να μην έχει κανένας, καμιά αμφιβολία, τους φόρους, ακόμα και σήμερα, τους λέμε με την ονομασία που είχαν την Τουρκοκρατία. Χαράτσι, χαράτσια, κεφαλικός φόρος κλπ. λέξεις ειπωμένες από "πολιτικούς".
Στα πλαίσια της απόφασης μου, να μην έχω καμιά σχέση μ'αυτό το δουλικό, κουτοπόνηρο, ραγιαδοαναθρεμένο λαό, εντάσσεται και η απόφαση μου, να πληρώνω αμέσως, κάθε οφειλή που μου χρεώνει το βιλαέτι της Βουλής, με τους κατά παραγγελία νόμους, τις κατά παραγγελία δικαστικές αποφάσεις, και τις κατά παραγγελία των αφεντικών του περικοπές μισθών, συντάξεων κλπ.
Έτσι λοιπόν, μόλις το κράτος των απογόνων των κοτζαμπάσηδων του 21,
που όταν οι οπλαρχηγοί έπαιρναν τα όπλα, εκείνοι έπαιρναν τα χωράφια των Τούρκων, για να είναι σήμερα, τσιφλικάδες της Εκάλης και της Πεντέλης,
που όταν οι Έλληνες πέθαιναν από τη πείνα στη κατοχή, εκείνοι έκαναν εμπορικές δουλειές με τους καταχτητές,
μόλις λοιπόν το κράτος αυτονών, έβαλε τον ΕΝΦΙΑ, άνοιξα το λογαριασμό μου στο ταχισνετ, και είδα ότι πρέπει να τους δίνω κάθε μήνα 130 ευρώ.
Πρώτη δόση στις 28/8, πριν από τη πληρωμή της σύνταξης, και φυσικά μετά το τέλος των χρημάτων της περασμένης σύνταξης.
Κανένα καθίκι κοτζαμπάσης, δεν σκέφτηκε να βάλει την ημερομηνία, τουλάχιστον ΜΙΑ μέρα μετά τη πληρωμή των συντάξεων, λες και σκοπός τους είναι να μη πληρώσει ο πολίτης, και να βρεθεί εκπρόθεσμος.
Για να μη το ξεχάσω λοιπόν, αλλά και γιατί δεν θέλω να χρωστάω στους κοτζαμπάσηδες που με κυβερνάνε, πλήρωσα προχτές, τη δόση του Αυγούστου, να ξεμπερδεύω μαζί τους.
Και σήμερα , οι κοτζαμπάσηδες ανακοινώνουν ότι η προθεσμία πάει το Σεπτέμβριο, ότι έχουνε κάνει 4000 λάθη, ότι με λίγα λόγια, είναι τόσο μαλάκες, που δεν μπορούν ούτε σωστές αλυσίδες να φτιάξουν για να αλυσοδέσουν τους υπηκόους τους, παρ όλο που οι υπήκοοι, πειθήνια, κάθονται στ' αυγά τους, και περιμένουν να τους δέσουν.
Και φυσικά, οι ραγιάδες, κουτοπόνηροι, απόγονοι του καραγκιόζη, με κογιονάρουν λέγοντας:"Μα καλά, μαλάκας είσαι; Πήγες και τους πλήρωσες; Αυτοί ρε μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν αλλάξει το νόμο 100 φορές".
Αυτά μου τα είπε ο κουτοπόνηρος χωρικός της επαρχίας, που έχει ένα χωραφάκι, και παίρνει αγροτική σύνταξη, ένα μπακαλικάκι και βγάζει μερικά λεφτά αφορολόγητα, δυο δωματιάκα που τα νοικιάζει το καλοκαιράκι, χωρίς αποδείξεις, χωρίς ΕΟΤ, χωρίς τίποτα, αυτός ο κουτοπόνηρος επαρχιώτης που βγάζει ένα χιλιαρικάκι αφορολόγητο για πλάκα, παίρνει και αγροτική σύνταξη, και λογιάζετε και χαμηλοσυνταξιούχος.
"ΜΑ καλά μαλάκας είσαι, τους πλήρωσες;"
Φαντάζομαι τους δρόμους της Αθήνας γεμάτους αγανακτισμένους αγρότες, επαρχιώτες, μικροξενοδόχους, και λοιπά μικρολαμόγια που αθροιζόμενα σε όλη την επικράτεια μας κάνουν 2500 τσοχατζόπουλους, να διαμαρτύρονται για τη βαριά φορολογία, που δεν έχουν πληρώσει ποτέ, και να ζητάνε και επιδότηση ψυχικής οδύνης, από τη κυβέρνηση, γιατί επιχείρησε να τους φορολογήσει.
Και φυσικά στη κεφαλή της πορείας, βουλευτές αγκαλιά με συνδικαλιστές, και εκπροσώπους φορέων.
Πραγματικά νοιώθω απεριόριστα μαλάκας!

ΚΑι πιο πολύ γιατί η Ελληνική γλώσσα με έχει προειδοποιήσει, αλλά εγώ δεν διάβαζα σωστά τις λέξεις.
Χώριζα τους ανθρώπους
σε καπιταλιστές,
σοσιαλιστές,
συνδικαλιστές,
άλλα  έγραφα ανορθόγραφα τις λέξεις.
Για δέιτε τι ωραία γίνεται η Ελληνική γλώσσα, αν χρησιμοποιήσεις τη... σωστή ορθογραφία
Καπιτα-ληστές!!!
Σοσια-ληστές!!!
Συνδικα-ληστές!!!
Ε, τι άλλο να κάνει πια κι αυτή η γλώσσα;
Ακόμα και για μένα που πληρώνω πάντα στην ώρα μου, έχει τη κατάλληλη λέξη, χωρίς καμιά πιθανότητα να την παραποιήσεις, αφού έχει μόνο άλφα.
ΜΑΛΑΚΑΣ.