Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ: Όταν ο Π. Ηλιόπουλος καταδίκαζε εμφατικά κάθε προβοκάτορα και κάθε βίαια πράξη - ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Προχθές το βράδυ έκλεισε αιφνιδιαστικά η φάση της ανάκρισης στην δικαστική εξέλιξη της Χρυσής Αυγής και τώρα πια αναμένεται το παραπεμπτικό ή απαλλακτικό βούλευμα για μια υπόθεση που θα καταγραφεί με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία της ελληνικής
Δικαιοσύνης.

Παρόλο που η πολιτική δίωξη είναι πασιφανής και το σαθρό κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει με ντοκουμέντα8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής (και ο ανεξάρτητος πια Στάθης Μπούκουρας) παραμένουν πολιτικοί κρατούμενοι, θύματα της μεγαλύτερης δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας.

Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα, δεν υπάρχουν οπλοστάσια, δεν υπάρχουν παράνομες πράξεις, δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνωση, αλλά 9 νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού παραμένουν στην φυλακή δίχως στοιχεία και χωρίς δίκη!

Το μόνο που υπάρχει στην φαντασία των εγκάθετων ανακριτριών και του εισαγγελέα Ντογιάκου είναι η ασαφής και αόριστη προτροπή μέσω των πολιτικών λόγων σε πράξεις βίας. Ενοχοποιητικά στοιχεία και ντοκουμέντα ουδέν!

Με τα λόγια, λοιπόν θέλουν να στοιχειοθετήσουν την "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής, αλλά ούτε αυτό μπορούν. Σε ανάρτηση προ 4 μηνών είχαμε αναφερθεί στα στοιχεία που πέταξαν οι εγκάθετες ανακρίτριες και δεν συμπεριέλαβαν στην δικογραφία, όπως είναι τα βίντεο με τις δεκάδες ομιλίες όπου οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποκηρύσσουν εμφατικά κάθε παράνομη πράξη και βίαια ενέργεια.

Κάνουν δηλαδή το ακριβώς αντίθετο για αυτό το οποίο κατηγορούνται, τα κηρύγματα μίσους και τις προτροπές σε βία. Σήμερα παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα από την ομιλία του επί 6 μηνών παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην Τ.Ο. Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη του 2012.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής αναφέρει αυτολεξεί: "Κάποιοι από αυτούς τους όψιμους ή αυτοί που το παίζουν εξυπνάκηδες λένε "ρίχτε τους και καμιά μπουνιά, ρίχτε τους και καμιά κλωτσιά". Είναι αυτοί που ΤΩΡΑ έχουν γίνει Χρυσαυγίτες, πολλοί πιο Ultras από εμάς που είμαστε 20 χρόνια στο πεζοδρόμιο και 30 οι υπόλοιποι Συναγωνιστές. Είναι αυτοί που τώρα την έχουνε δει "βασιλικότεροι του Βασιλέως". Και λένε "αφού είσαστε εκεί, μέσα ρίξτε τους και καμία".

Δεν πρόκειται να χαλάσουμε αυτό που χτίζουμε, ο Αρχηγός 30 χρόνια, και εμείς όλοι οι υπόλοιποι ανάλογα με τα χρόνια που βρισκόμαστε στην Χρυσή Αυγή, ΔΕΝ πρόκειται να το γκρεμίσουμε για να κάνουμε το χατίρι σε κανέναν π... , ο οποίος θέλει στις 8 η ώρα να βλέπει στα κανάλια τους Χρυσαυγίτες μες στη Βουλή, να το κάνουνε μπάχαλο και να χάσουμε ότι χτίζουμε εδώ και χρόνια. Ήρθαμε για να μείνουμε και θα μείνουμε.

Ο σκοπός μας ΔΕΝ είναι να ρίχνουμε μπουνιές και να το παίζουμε μαγκάκια και ψευτόμαγκες. Σκοπός μας είναι να σώσουμε την χώρα. ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Η Χρυσή Αυγή είτε θα σώσει τη χώρα ή δεν έχει κανένα, μα κανένα λόγο ύπαρξης. Ούτε αντιπολίτευση, ούτε τίποτα!"

Με λίγα λόγια, ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος όχι μόνο παρακινεί οποιονδήποτε σε πράξη βίας, αλλά ενημερώνει ρητά και εμφατικά για την κεντρική γραμμή του Κινήματος ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν προβοκάτορα να χαλάσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Αναμένοντας λοιπόν το βούλευμα για το αν θα κλείσει εδώ η ανύπαρκτη υπόθεση ή αν θα συνεχιστεί η πολιτική δίωξη και πάμε σε δίκη, επαναλαμβάνουμε πως σε αυτήν την δίκη οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν και θα ξεφτιλιστούν πανηγυρικά!