Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΙΟ HOT FASHION SHOW ΑΠΟ ΤΗΝ BEAUTY ACADEMY ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης  και οι καταξιωμένοι συνεργάτες του, διοργανώνουν το πιο φαντασμαγορικό fashion show του φθινοπώρου στην Exclusive Beauty , στην καρδιά της
79ης ΔΕΘ.
Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, το περίπτερο 7 της ΔΕΘ θα μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό catwalk το οποίο θα φιλοξενήσει τα πιο γνωστά μοντέλα της Θεσσαλονίκης, επιλεγμένα από την TopClass International - Model Agency . Τα γνωστά μοντέλα θα φορέσουν δημιουργίες της Taurus από την COLLECTION WINTER 2014- 2015.
Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, ο επερχόμενος σχεδιαστής της Θεσσαλονίκης, Demis Araniadis και ο ενδυματολόγος - στυλίστας Γιώργος Δουμανίδης, αποφασίζουν  να δημιουργήσουν ένα νέο εμπορικό σήμα μόδας. Η δεξιότητα στον σχεδιασμό συνδυάστηκε με την εμπειρία ετών στη βιομηχανία της μόδας και προέκυψε το πιο hot και αριστοκρατικό talk of the town .. Οδός μόδας, glam, σέξι διάθεση, αλλά πάντα στο στυλ basic , είναι οι κύριες γραμμές της συλλογής  Demis vs George.
Την παράσταση θα κλέψουν όπως και σε κάθε εκδήλωση, οι σπουδάστριες της  Beauty Academy του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης οι οποίες θα αναλάβουν την  αποκλειστική επιμέλεια  του  Make up και του Hair style των μοντέλων.
Το λαμπερό show θα «ντύσει» μουσικά ο dj Cj Helc!

Είσοδος: ελεύθερη με το εισιτήριο της ΔΕΘ
Ώρα: 20.00
Τοποθεσία: Περίπτερο 7