Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Οι ετοιμασίες της Ε.Π.Σ. Πιερίας για τον αγώνα Super Cup 2014

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
 Η Ε.Π.Σ. Πιερίας, με την εθελοντική βοήθεια του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΝΕΦΕΛΕΣ, ετοιμάζεται για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα του Super Cup 2014 μεταξύ των
ομάδων Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ (Πρωταθλήτρια 2013-2014) και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σφενδάμης (Κυπελλούχος 2013-2014) που θα γίνει την Κυριακή 24-8-2014 και ώρα 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στη Νέα Έφεσσο.
            Νωρίτερα, ώρα 17:30, θα διεξαχθεί αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων «Παλαίμαχοι Φίλοι ΝΕΦΕΛΩΝ» - «Παλαίμαχοι ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ» θ΄ ακολουθήσει ο Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 στις 19:00 και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Νομού Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης».
            Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Α.Π.Σ. ΝΕΦΕΛΕΣ θα λειτουργεί Bazaar και οι φίλαθλοι, οι φίλοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν αντί εισιτηρίου μικροαντικείμενα και τα έσοδα του θα δοθούν ως ενίσχυση στη «Λάμψη της Αγάπης».
        Σας καλούμε να συμμετέχετε και να ενισχύσετε την Κοινωνική αυτή πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Πιερίας γιατί οι Πιεριείς έχουμε δυνατές πλάτες.
        Ας δείξουμε λοιπόν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη μας για τα παιδιά που νοσούν και τις οικογένειές τους.


Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Ορφανίδης