Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αιτήσεις χορήγησης αδειών αλιείας στα εθνικά ύδατα ξιφία και μακρύπτερου τόνου σε σκάφη χωρίς συσκευές VMS και ERS για το έτος 2015

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Το Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει ότι στη Δ/νση Θαλάσσιας Αλιεία έχουν κατατεθεί πολλές αιτήσεις για ειδική άδεια αλιείας ξιφία και μακρύπτερου τόνου (ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΙΕΙΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΟΝΟΥ) από πλοιοκτήτες σκαφών, με ολικό μήκος μικρότερο των 10
m και πιστοποιητικό αξιοπλοΐας για εκτέλεση πλόων ως 6 ν.μ. (εθνικά ύδατα) και χωρίς συσκευές VMS και ERS, που ζητούν να εξαιρεθούν από την υποχρέωση εγκατάστασης των παραπάνω συσκευών.
 Κατόπιν αυτού, θα γίνονται δεκτές από την Υπηρεσία μας αιτήσεις από πλοιοκτήτες σκαφών χωρίς συσκευές VMS και ERS  εφόσον συνοδεύονται και από Υπεύθυνη Δήλωση, που θα αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος δεσμεύεται να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση αυτών των συσκευών πριν την έκδοση της ειδικής άδειας, σε περίπτωση που οι αιτήσεις εξαίρεσης δε γίνουν αποδεκτές.
Οι συγκεκριμένες αιτήσεις θα πρέπει να πρωτοκολληθούν από την Υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι και την 28η Αυγούστου 2014.



Η Προϊσταμένη της Δ/νσης

 Ευδοκία Γεωργίου - Κίτσιου