Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας-Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη 0-3 - video και φωτορεπορτάζ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Κολίτση Νίκο
Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας-Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη 0-3 HD 1η αγωνιστική 
Β' ΕΠΣ Πιερίας 7-9-2014.
Ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη χάλασε τη γιορτή των περσινών πρωταθλητών του

Παύλου Μελά για την άνοδο από τη Γ' κατηγορία, με ένα διπλό που επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι το ταβάνι των φετινών προσδοκιών και φιλοδοξιών του είναι πολύ ψηλά,  επικρατώντας επί του αξιόμαχου Παύλου Μελά με το εμφατικό 3-0 στην Κονταριώτισσα. Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο μισό του β' ημιχρόνου με τους παίκτες του Κάτω Αγιάννη να πετυχαίνουν τρία γκολ σε λίγα λεπτά και να τελειώνουν το παιχνίδι που μέχρι εκείνο το σημείο φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ και στις λεπτομέρειες. Με χρυσή αλλαγή τον εκρηκτικό Δημόπουλο Πασχάλη που σκόραρε δύο φορές και άξιους συμπαραστάτες όλους τους συμπαίκτες του πήρε μία πολύτιμη νίκη με ψυχολογικές προεκτάσεις και για τη συνέχεια.
Παραταγμένος με υποδειγματική αμυντική λειτουργία και στυλοβάτη στο κέντρο της άμυνας τον Λαζίδη που κυριολεκτικά σταμάτησε όλες τις επικίνδυνες ενέργειες των επιθετικών της Κονταριώτισσας και παραγωγικά χαφ που πατούσαν περιοχή, είχαν τρεξίματα και έβγαιναν συντονισμένα στην αντεπίθεση από τα άκρα, οι νεοφώτιστοι δημιούργησαν συνθήκες υπεροχής στο χώρο του κέντρου, κυρίως όταν άρχισε να υποχωρεί ο δημιουργικός Γεωργής του Παύλου Μελά που ήταν πολύ συμμετοχικός, αλλά βοηθούσε και ανασταλτικά με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να μην έχει τη δυνατότητα να προωθηθεί περισσότερο και να συνδράμει επιθετικά. Η ομάδα του Κάτω Αγιάννη επέδειξε ομοιογένεια, συνοχή, πειθαρχία και σύνολο με υπομονή και χαρακτήρα, αλλά το ζητούμενο πλέον είναι η διάρκεια.
Ηighlights: Το εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι του Λαζίδη στην άμυνα και  η απόκρουση του διακριθέντα τερματοφύλακα της Κονταριώτισσας Ευαγγελόπουλου.
Ο Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πιο άμεση προσαρμογή των νέων παικτών στην ομάδα, με τη συντριπτική πλειοψηφία τους να εξακολουθεί να αποτελείται από γηγενείς ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη από στήριξη, καθώς δείχνει να έχει τη δύναμη και τις δυνατότητες να αποτελέσει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα. 


Δείτε σε βίντεο με επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου τα στιγμιότυπα του αγώνα







Κολίτσης Νίκος