Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Πολιτεία 2021
O Πολιτικός Όμιλος Πολιτεία 2021 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γεώργιος Σούρλας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm90.1 κατήγγειλε ότι έχει καταθέσει στη δικαιοσύνη 80 τεκμηριωμένους φακέλους για υποθέσεις διαφθοράς, που αφορούν νοθευμένα καύσιμα στις ένοπλες δυνάμεις, λαθρεμπόριο καθώς και πλαστά και εικονικά τιμολόγια στον τομέα των καυσίμων με κόστος για το κράτος που φθάνει στα 2 δις ευρώ ετησίως.
Κατά τον κ. Σούρλα δεν υπήρξε καμιά συνέχεια στις σοβαρές αυτές καταγγελίες του, ούτε από τη δικαιοσύνη ούτε από κανέναν άλλο φορέα ή πολιτικό παράγοντα. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Σούρλα δεν έχει επιληφθεί κανείς των καταγγελιών του διότι, μεταξύ των άλλων, υπάρχει διαπλοκή και συμφέροντα στον χώρο των ΜΜΕ που αποτρέπουν την έρευνα.

Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις της κυβέρνησης και της δικαιοσύνης για τις εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες ενός κυβερνητικού στελέχους. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν έχει δικαίωμα να ισχυριστεί ότι δεν άκουσε τις σημερινές καταγγελίες του κ. Σούρλα.