Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕ Περίστασης-Αναγέννηση Κολινδρού 4-0 Καλύτερη η ΑΕΠ πήρε δίκαια τη νίκη

Καλό παιχνίδι στην Περίσταση με πρωταγωνίστρια τη γηπεδούχο ΑΕΠ που κέρδισε εύκολα με 4-0 την Αναγέννηση Κολινδρού. 

Οι παίκτες του Παναγιώτη Παρασίδη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν δίκαια

τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση που δεν έπιασε το δικό της καλό παιχνίδι και δε μπόρεσε να αντιδράσει ώστε να αποτρέψει το εις βάρος της 4-0.

Σημαντική στιγμή η φάση του 52΄ με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 λόγω αποβολής με 2η κίτρινη σε ένα χρονικό σημείο όμως που το παιχνίδι είχε σε μεγάλο βαθμό κριθεί αφού το σκορ ήταν ήδη 3-0 για την ΑΕΠ.

Το 1-0 έγινε στο 35΄με τον Αλέξη Κλιάνη να σουτάρει δυνατά και να βάζει μπροστά σκορ την ομάδα του.

Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε στο 40΄ο Κώστας Γεροντίδης μετά από όμορφη συνεργασία της ομάδας της Περίστασης και το 3-0 έγινε με την έναρξη του 2ου μέρους όταν ο Γεροντίδης αυτή τη φορά πάσαρε και ήταν σειρά του Σούλη Παρασίδη να χρισθεί σκόρερ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ο Κώστας Γεροντίδης δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη όμως αφού στο 65΄συνεργάστηκε όμορφα με τον Παρασίδη και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Γκαραγκάνης με βοηθούς τον Γιάννη Μηνούδη και την Δήμητρα Τσικλητάρη.

Α.Ε.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ: Ουσταμπασίδης, Ασλανίδης (80΄Κοσμάς), Γεροντίδης Π, Κουνατίδης, Πέτρο, Κατσαμάγκας (60΄ Δελαβερίδης ), Κλιάνης, Παπαγιαννόπουλος, Νικολαΐδης, Παρασίδης (68΄Σιδηρόπουλος Α), Γεροντίδης Κ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Μοσχίδης, Τσιάμης, Γιαουτζής, Ματσιανούδης, Αργυρόπουλος, Χρυσάφης, Γιαουτζής , Κασίδης, Τραούδας, Τσαντεκίδης, Γιαννιός


*Πρίν την έναρξη του αγώνα το μέλος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Μπουσνάκης, απένειμε το κύπελλο στην περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πιερίας ΑΕ Περίστασης.


Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ του αγώνα


http://pieriasport.blogspot.gr/2014/09/4-0.html