Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

“Προκλητικός και αμετανόητος”

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησα το Σάββατο 30/8 τα δελτία ειδήσεων των νταβαντζήδων της δημόσιας ζωής της χώρας, να δηλώνουν στους τίτλους τους ότι
παρουσιάστηκα “προκλητικός και αμετανόητος” στην τελετή ορκωμοσίας μου. Περίμενα με αγωνία να δω τι προκλητικό είχα κάνει…

Η πρόκληση λοιπόν, σύμφωνα με τα όργανα του μπομπολισταν, ήταν ότι σήκωσα τα χέρια μου με τις χειροπέδες και φώναξα “Ζήτω η Χρυσή Αυγή - Ζήτω η Ελλάδα - Θα Νικήσουμε”!!! Έκανα το έγκλημα να μην πάρω τηλέφωνο τον Μπόμπολα το μεσημέρι να τον ρωτήσω τι πρέπει να πω βγαίνοντας από την κλούβα, ενώ είμαι βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό (όπως κάνουν τα τσιράκια του, που απολαμβάνουν την πολύωρη προβολή τους στο τσοντοκάναλό του και το παράρτημά του, τη ΝΕΡΙΤ, αρκεί να λένε αυτά που τον εξυπηρετούν)!

Βρίσκομαι 8 μήνες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ φυλακισμένος, μακριά από την οικογένειά μου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ! Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να βγω και να πω “Ζήτω ο Σαμαράς, ο Αθανασίου, ο Δένδιας, ο Ντογιάκος και η Κλάπα” για το έγκλημα που έχουν διαπράξει εναντίον μου;;; Έχουν ρωτήσει αυτά τα θλιβερά σκουπίδια που παριστάνουν τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους πως περνάνε οι οικογένειές μας αυτούς τους μήνες; Αυτά τα κτήνη που κρίνουν τους πάντες, θα άντεχαν ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ; Πόσο μάλλον αν ήταν και αθώοι όπως εμείς.

Πολύ σύντομα, το παραμυθάκι περί εγκληματικής οργάνωσης θα καταρρεύσει ΚΑΙ νομικά όπως έχει καταρρεύσει στην συνείδηση του κάθε Έλληνα. Είτε με την αλλαγή του νόμου (που έπρεπε να είχε αλλάξει εδώ και 10 χρόνια) είτε στο Δικαστήριο, η Αλήθεια θα λάμψει. Μόνο που αν κάνουν το ΛΑΘΟΣ και μας πάνε σε δίκη, με τα στοιχεία που έχουμε, θα ψάχνουν ελικόπτερο να φύγουν εκτός χώρας, γιατί τα ισόβια θα είναι λίγα για τα εγκλήματά τους. Ας αρχίσουν λοιπόν να το χωνεύουν σιγά σιγά και τα δουλικά τους στα κανάλια γιατί η αποφυλάκιση πλησιάζει και θα τους πέσει λίγο βαριά. Μετά τι θα λένε στους ταλαίπωρους εναπομείναντες τηλεθεατές τους;

Όσο για τους χαρακτηρισμούς τους, αν το να συνεχίζεις να πιστεύεις στις Ιδέες του κόμματός σου και στα Ιδανικά και τις Αξίες τις Πατρίδας σου, σε κάνει “Προκλητικό και Αμετανόητο” τότε δηλώνω ότι είμαι και τα δύο επί χίλια! Νομίζουν τα ανθρωπάκια αυτά ότι θα με λυγίσει η ομηρία του συστήματός τους και θα γίνω σαν τα μούτρα τους; Το σώμα μου έχει φυλακίσει ο τρελαντώνης και οι λοιποί υποτακτικοί του, ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!

Η ψυχή μου πετά στον γαλανόλευκο ουρανό της Πατρίδας μου ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ και από εκεί τους βλέπει σα μικρά σκουληκάκια που δεν μπορούν να την αγγίξουν ούτε στα αρρωστημένα όνειρά τους.

ΥΓ. : Προκλητικοί και αμετανόητοι είναι οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που, ενώ γνωρίζουν την αθωότητά μας, συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης και συκοφάντησής μας. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κομματικό επίπεδο. Αυτός είναι ο χειρότερος ξεπεσμός ενός ανθρώπου, να γνωρίζει την αλήθεια και για μερικά ψωροευρώ να πουλάει την ψυχή του στον διάβολο (κυριολεκτικά). Περαστικά σας!