Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σύμβολο του Αντιμνημονιακού Αγώνα οι Καθαρίστριες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Την Τρίτη 23ης Σεπτέμβρη στο Β2 Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα συζητηθεί
  η αίτηση του Υπουργείου Οικονομικών για αναίρεση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έχει δικαιώσει τις Καθαρίστριες διατάσσοντας την επαναπρόσληψή τους.

Οι ηρωικές αυτές γυναίκες οι οποίες επί ένα χρόνο τώρα διαδηλώνουν  στους δρόμους της Αθήνας απαιτώντας να γυρίσουν ξανά στην εργασία τους, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπες με την κτηνώδη βία των δυνάμεων καταστολής της Μνημονιακής Κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να σπάσει το ηθικό τους και να τις αναγκάσει να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς όλους τους εργαζόμενους ότι κάθε αντίσταση στην πολιτική της είναι μάταιη και χωρίς αποτέλεσμα.
Όμως παρά τη βία και τις συνεχείς αστυνομικές διώξεις οι ηρωικές Καθαρίστριες συνεχίζουν απτόητες τον αγώνα τους, με αποτέλεσμα να έχουν καταστεί σύμβολο διεθνώς στην προσπάθεια του Ελληνικού Λαού να αποτινάξει από πάνω του τα Μνημόνια και να στείλει τους εκτελεστές των εντολών της Τρόικας στις καλένδες της ιστορίας.

Η Σοσιαλιστική Προοπτική στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα τους  απαιτώντας: την άμεση επαναπρόσληψή τους και ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΉ ΤΙΜΩΡΊΑ όσων βιαιοπράγησαν εναντίων τους.