Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή τα εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σε μία λιτή τελετή, παρουσία πλήθους επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 31 Αυγούστου, στην περιοχή της Ανδρομάχης, τα εγκαίνια της ετήσιας
Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.


Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από τους εκπροσώπους της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος Αρχιμανδρίτη π. Παύλο Ντούρο και Αρχιμανδρίτη π. Στέφανο Παπαθανασίου παρέστησαν: ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Βουλευτής Πιερίας Δημήτρης Χριστογιάννης, εκπρόσωποι Βουλευτών, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Αθανάσιος Μαντζούκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι κ.α. εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων.


Κυρίαρχος στις εγκαταστάσεις της 30ης διοργάνωσης ενός θεσμού αυθεντικού, λαϊκού και ριζωμένου στη συνείδηση κατοίκων είναι και φέτος ο ψυχαγωγικός χώρος για όλες τις ηλικίες, ενώ τους πάγκους τους έχουν τοποθετήσει μικροπωλητές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αλλά και παιχνίδια. Για τις επόμενες ημέρες οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε περίπτερα συλλόγων και να δοκιμάσουν ποικιλία εδεσμάτων στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία της διοργάνωσης.



H Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει έως τις  05 Σεπτεμβρίου.