Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το ελληνικό σίριαλ που χαστουκίζει τα τούρκικα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Τσάκαλο Παπαράτση
 Ζούμε σε μια εποχή που η τηλεόραση έχει κατακλυστεί από τα τούρκικα σίριαλ. Σε μια εποχή που οι γείτονες περνούν τα δικά τους μηνύματα υποσυνείδητα και έμμεσα στο
Ελληνικό κοινό.  Οι ελληνικές παραγωγές άρχισαν να λιγοστεύουν κι αυτό επειδή τα τούρκικα σίριαλ είναι φθηνά. Εντάξει. Φέτος θα δούμε κάποιες παραγωγές αλλά πολύ περιορισμένα. Έτσι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια κυπριακή εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πιο πέρα. 


Ο παραγωγός Γιώργος Κούμας και η  Triple A υπογράφει την πρώτη παραγωγή  τηλεοπτικής σειράς . «Το δακτυλίδι της φωτιάς», είναι το «νέο παιδί του» κ. Κούμα ο οποίος είναι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που βλέπουν οι τηλεθεατές στο Mega Κύπρου.  Το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Βαζάκας και τη σκηνοθεσία οι Χρήστος Δήμας,  Χρήστος Γεωργίου και  Σπύρος Χαραλάμπους.  Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη συγκεκριμένη εταιρεία για αυτό της το εγχείρημα διότι αν κρίνει κανείς πως η σειρά θα αποτελείται από 180 επεισόδια, όπου το κόστος του καθενός ανέρχεται στις 10 χιλιάδες ευρώ, το ρίσκο είναι μεγάλο και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης. 


Και γι΄ αυτό το λόγο δεν είναι τυχαίο πως στη σειρά θα συμμετέχουν ηθοποιοί  όπως η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Φίλιππος Σοφιανός, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και άλλοι πολλοί Έλληνες αλλά και Κύπριοι. Ηθοποιοί που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν στη Σαντορίνη- πράγμα που σημαίνει πως θα σταματήσουμε να βλέπουμε στις οθόνες μας οτιδήποτε αφορά σε τουρκικούς προορισμούς  ήθη και έθιμα.