Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κατερίνη Πιερίας

Συνελήφθησαν στις 24.09.2013 το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, πέντε ημεδαποί, εκ των οποίων ένας 34χρονος προσωρινά
υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, μία 24χρονη υπάλληλος του καταστήματος και τρεις πελάτες - «παίκτες» του καταστήματος ηλικίας 43, 35 και 26 ετών, για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων (παράνομος «τζόγος»).
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης για την καταπολέμηση διενέργειας απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε χθες (24.09.2014) το βράδυ, έλεγχος του προαναφερόμενου καταστήματος, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού.
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, κατελήφθη ο 34χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει θέσει σε λειτουργία δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα και να έχει επιτρέψει στους τρεις συλληφθέντες «παίκτες» τη συμμετοχή στο τυχερό ηλεκτρονικό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» που σχημάτιζε τρίλιζα και μονάδες πονταρίσματος . Επιπρόσθετα, συνελήφθη μία 24χρονη ημεδαπή υπάλληλος του καταστήματος.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής που λειτουργούσε ως κεντρικός «SERVER»,
  • δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • ένα (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα με οθόνη αφής εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ,
  • ένα (1) κομβίο,
  • ένα (1) σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις ονομάτων και χρηματικών ποσών,
  • το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και ένα (1) σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις παιγνίων και χρηματικών ποσών στην κατοχή της 24χρονης και
  • συνολικά το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ στην κατοχή των συλληφθέντων παιχτών.
Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.