Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αντώνης Μπούμπουρας: ”Μνήμες-Στιγμές μιας εποχής, στιγμές ανθρωπιάς” - Γράφει η Δέδε Ιζαμπέλ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....
23/09/14     Παρουσίαση βιβλίου
Εισηγητής-συντονιστής 
Ευγένιος Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος-συγγραφέας

Παρουσιαστές
Γιάννης Σιδηρόπουλος, δικηγόρος-συγγραφέας
                                          Αγαθή Ευαγγελοπούλου, φιλόλογος-συγγραφέας
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 με κάλεσαν σε μία παρουσίαση βιβλίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης.
Αν και το πρόγραμμα μου εκείνη την ημέρα ήταν ήδη γεμάτο κατάφερα να πάω. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά μια και ο συγγραφέας, ο Αντώνης Μπούμπουρας, είναι συγχωριανός μου, και πάντα πρέπει να τιμήσουμε τον συγχωριανό μας στις προσπάθειες του για κάτι καλύτερο, είτε το καλύτερο αυτό αφορά τον ίδιο, την οικογένεια του, τους φίλους του ή ακόμα και τον τόπο του.
Πέρα από την κάθε αυτού παρουσίαση του βιβλίου, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι παρουσιαστές και ο εισηγητής όταν μιλάνε για τον συγγραφέα… Φάνηκε από τα θερμά λόγια τους πόσο εκτιμούν τον Αντώνη Μπούμπουρα, όχι μόνο για το έργο του ως συγγραφέας αλλά και για τις πράξεις του ως άνθρωπος, κάνοντας πέρα το πολιτικό χρώμα του.Το απόσπασμα που ακούσαμε μας μετέφερε στον προηγούμενο αιώνα, στην εποχή της κατοχής και του εμφυλίου που έζησε ο παππούς του συγγραφέα… Ένα απόσπασμα που έδωσε σε πολλούς από μας την επιθυμία να διαβάσουν το βιβλίο ” Μνήμες-Στιγμές μιας εποχής, στιγμές ανθρωπιάς ”.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους η Βάσω Νικολοπούλου, Αντιδήμαρχος, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού και ο Άρης Αγγέλου, Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας όπως και πολλοί φίλοι .
Δέδε Ιζαμπέλ
IMG_3622IMG_3624IMG_3617IMG_3620

http://isabellededes.wordpress.com/