Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και Mediterranean College ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Mediterranean College
O Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, διανύοντας την έκτη δεκαετία στο χώρο της εκπαίδευσης, πιστοποιεί για άλλη μια φορά πως οι συνέργειες, στη βάση της αμοιβαιότητας, μπορούν να οδηγήσουν την Ελληνική Κοινωνία σε νέους δρόμους ανάπτυξης.
Το Mediterranean College προβαίνει σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών σε Εθνικό επίπεδο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας το Mediterranean College θα παρέχει επιδοτήσεις διδάκτρων στα Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Παράλληλα, τα μέλη της Ένωσης θα μπορούν να συμμετέχουν στα σεμινάρια που διοργανώνονται με προνομιακές τιμές ενώ θα πραγματοποιηθούν και ειδικές ημερίδες κατά απαίτηση της Ένωσης με θέματα που άπτονται του έργου και της αποστολής των Αστυνομικών, όπως Διαχείριση Κρίσεων, Ηλεκτρονικό Έγκλημα κ.α.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μεγαλύτερη Ένωση Αστυνομικών με περισσότερα από 300.000 μέλη σε (62) χώρες του κόσμου, η οποία ιδρύθηκε το 1950 στην Αγγλία από τον Αρχιφύλακα Arthur Troop. Σε Εθνικό Επίπεδο η Ένωση αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη. Σκοπός της είναι η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίμακα, έχουσα ως έμβλημα τη φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ».
Στην απόφαση αυτή του Ομίλου Ξυνή, ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η ευαισθησία που δείχνει σε θέματα που αφορούν τους Ένστολους, ο Πρόεδρος του Ομίλου Σοφοκλής Ξυνής, ο οποίος ήταν Καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων.

Περισσότερες πληροφορίες : http://www.ipa-gr.org/