Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Έβαζε μια 17χρονη να κάνει σεξ με 73χρονο και... τραβούσε βίντεο!

Ο λόγος για μια Γεωργιανή, η οποία κατηγορείται ότι εξέδιδε μία 17χρονη σε έναν ηλικιωμένο άνδρα και μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους συνευρέσεις! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα αστυνομικών του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ήδη συνελήφθησαν η 39χρονη Γεωργιανή κι ο 73χρονος άντρας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά, κατά περίπτωση, τις κατηγορίες της μαστροπείας, της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής,
ενώ αμφότεροι αντιμετωπίζουν την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο ηλικιωμένος είναι γείτονας της κατηγορούμενης


Όπως προέκυψε, η 39χρονη υποχρέωσε δύο φορές την 17χρονη -την οποία γνώριζε από το φιλικό της περιβάλλον- να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 73χρονο που ήταν γείτονας της πρώτης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, μία φορά συνευρέθηκαν σε εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου στην Κατερίνη
και τη δεύτερη στις εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησης του 73χρονου. Και στις δύο περιπτώσεις οι σεξουαλικές πράξεις βιντεοσκοπούνταν από την 39χρονη, η οποία έβγαζε και φωτογραφίες.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του συλληφθέντα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, 
βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ψηφιακοί δίσκοι, κάποιοι από τους οποίους περιείχαν το υλικό που είχε καταγράψει η 39χρονη, 
όπως επίσης βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, 
εννέα βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία βιντεοκάμερα κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 39χρονης, στην ίδια περιοχή, κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση και πραγματογνωμοσύνη.

Η ανήλικη κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

http://www.newsit.gr/