Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ- ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 64-63

Με το αριστερό ξεκίνησε της αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Βατανιακός, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στη Σκύδρα. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.

 Οι Κατερινιώτες από την αρχή μπήκαν δυνατά και είχαν πολλές λύσεις στην επίθεση, αλλά και αρκετά καλές άμυνες κατά διαστήματα. Έτσι, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 30-37. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερο πάθος ενώ οι παίκτες του Βατανιακού έβγαλαν το χειρότερο τους πρόσωπο. Λάθη, αστοχία, χαμένα ριμπάουντ ανέτρεψαν τη θετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Οι ομάδα της Σκύδρας γρήγορα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Τα τελευταίο 10λεπτο είχε αρκετή ένταση.
Οι παίκτες του Φάνη Τσαϊτουρίδη, ιδιαίτερα στα 4 τελευταία λεπτά έκαναν την ύστατη προσπάθεια. Ισοφάρισαν το σκορ με τρίποντο του Κωστόπουλου, αλλά οι τελευταίες λάθος επιλογές, σε κρίσιμο σημείο, στοίχισαν με την ήττα έστω και 1 πόντο. 
Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία των Ελευθεριάδη και Καλέση.
Την επόμενη αγωνιστική ο Βατανιακός θα φιλοξενήσει στην Κατερίνη  το Ζαφειράκη Ναούσης το Σάββατο στις 18.00

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Ντουλαβέρης, Φαντίδης, Σημαιοφορίδης 20(3), Δημπαρης, Ουγγρίνης 10, Μαλλιαρης 6, Δερμιτζάκης 2, Καπετανόπουλος 7, Φέσιος 2, Τσανακτσίδης 13(1), Γεωργιάδης 1, Μουμτζίδης 3.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (ΤΣΑΪΤΟΥΡΙΔΗΣ):Κοτσιμπέλης 2, Βασιλειάδης, Φαρμάκης 12, Ανδριάς 6, Φελεκίδης 2, Βουτσακόπουλος 10(1), Κωστόπουλος 22(4), Τζήμας, Ακερμανίδης 3, Αναγνώστου 6(1).