Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση Νότη Μαριά στους κ.κ. Κεφαλογιάννη και Ζαγοράκη

Με αφορμή την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο κ. Ζαγοράκης κατά του Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά για το ζήτημα της διοργάνωσης δημόσιας ακρόασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ο Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Ο πρώην κάπτεν την Εθνικής Ελλάδος κ. Ζαγοράκης  αν και μεγάλο αμυντικό χαφ πετάει την μπάλα στην εξέδρα διότι:
1)Δεν παίζει Εθνική Ελλάδος ούτε στην Ευρωβουλή ούτε κυρίως στο τερέν  του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος  όπου δεν έχει φροντίσει να προωθήσει  το εθνικό θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων.
2)Κάνει τάκλιν εκτός φάσεως  καθώς  αναφέρεται σε πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν στα δελτία τύπου που εξέδωσα τα οποία προφανώς δεν έχει κάνει καν τον κόπο να διαβάσει.
3)Στην συνέχεια παίζει «θέατρο» διαμαρτυρόμενος  για να αποφύγει την  κόκκινη κάρτα  από τους αγρότες της Μακεδονίας που καταστράφηκαν από το ρωσικό εμπάργκο λόγω  των κυρώσεων της Ε.Ε. τις οποίες αυτός υπερψήφισε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
4)Τέλος  βάζει αυτογκόλ  αφού ζητάει και  τα ρέστα  για το Σκοπιανό τη στιγμή που το μνημονιακό δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου δέχεται αδιαμαρτύρητα τα περί «Άνω Μακεδονίας».




«Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»  είναι η απάντηση του Νότη Μαριά στη νέα προσωπική επίθεση του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη κατά του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ.