Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ευτυχώς απεσωβήθη γενική σύρραξη στον αγώνα Πιερικός - Ηρακλής

Απειλήθηκε  πραγματικά γενική σύρραξη στο Α ΔΑΚ στον αγώνα του Πιερικού με τον Ηρακλή  για την πρώτη αγωνιστική της FootballLeage καθώς οι  πολυάριθμοι οπαδοί του ήλθαν
μάλλον με άγριες κακές  διαθέσεις με υβριστικά συνθήματα σε βάρος  του διαιτητή και τής ομάδας μας, ενώ διείσδυσαν έχοντας προμηθευτεί κακώς εισιτήρια λόγω τής απρονοησίας των αρμοδίων στο διάζωμα δίπλα από την σκεπαστή κερκίδα των επισήμων, όπου  υπήρχαν  κυρίως στην πλειοψηφία φίλαθλοι της Κατερινιώτικης ομάδας.
Προκάλεσαν ευτυχώς μικροεπεισόδια που απεσωβήθησαν χάριν τής έγκαιρης παρέμβασης της Securityπου είχε προσλάβει η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, και των ΜΑΤ  που είχαν παραταχθεί και επενέβησαν όταν χρειάσθηκε.
Έχουμε φθάσει στο σημείο εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς υποτιθέμενων οπαδών μάλλον θερμοκέφαλων, ομάδων  που διεκδικούν άνοδο στην SuperLeage να φοβόμαστε να προβληματιζόμαστε για την σωματική ακεραιότητα μας και να αδειάζουν έτσι τα γήπεδα, ενώ πρόκειται για γιορτή του ποδοσφαίρου που πρέπει όλοι να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν.
Αυτά  τα συμβεβηκότα ας προβληματίσουν  αρκούντως την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αλλά  και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για τις επόμενες αγωνιστικές.
Β.Νουλέζας.