Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Έμπρακτο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τους εργαζομένους του διαδικτύου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, σε συνέχεια της 
ερώτησης για τους εργαζομένους τους διαδικτύου η οποία έμεινε αναπάντητη, ανέπτυξε σήμερα σχετική επίκαιρη ερώτηση ενώπιον του υφυπουργού Εργασίας, Κεγκέρογλου.

Ο Συναγωνιστής τόνισε το ασφυκτικό εργασιακό περιβάλλον των ηλεκτρονικών εκδόσεων  που αγγίζει τα όρια δουλείας, στο οποίο απασχολούνται καθημερινά χιλιάδες νέοι στην Ελλάδα.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι δουλεύουν 10 - 15 ώρες την ημέρα, χωρίς ρεπό και άδειες, ανασφάλιστοι, χωρίς συνδικαλιστική εκπροσώπηση και με ελάχιστες έως ανύπαρκτες αμοιβές.

Εν συνεχεία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επεσήμανε ότι τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων είναι ιερά και δεν έχουν ούτε ιδεολογία, ούτε χρώμα, ούτε κομματική προέλευση. Εν έτει 2014 χιλιάδες νέοι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από κάθε μεγάλο ή μικρότερο εργοδότη, την ίδια στιγμή που η κλειστή κάστα της ΕΣΗΕΑ αδιαφορεί παντελώς για τους εν λόγω εργαζομένους τους οποίους εκμεταλλεύονται οι "μεγαλοδημοσιογράφοι".

Τέλος, ο Συναγωνιστής δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή έχει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο κλάδο εργαζομένων και κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει να διεκδικήσει τα νόμιμα για τους χιλιάδες νέους που εργάζονται σε καθεστώς δουλείας.

Ο υφυπουργός Κεγκέρογλου δεν απάντησε τίποτα επί της ουσίας και αρκέστηκε σε αόριστα ευχολόγια...

ΒΙΝΤΕΟ: