Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά τις διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε μια ημέρα στα Παλατίτσια Ημαθίας

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Παλατιτσίων του δήμου Βέροιας από την επιδρομή διαρρηκτών που χτυπάει σπίτια τα μεσάνυχτα ενώ οι οικογένειες κοιμούνται μέσα..

Οι κάτοικοι του χωριού μας είπαν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει,και τα παιδιά τους φοβούνται από αυτό που έγινε στο χωριό τους...

Κάτοικος μας είπε ότι οι διαρρήκτες έριξαν και σπρέι υπνωτικού σε γυναίκα που μένει μόνη στο σπίτι και της πήραν όλα τα χρυσαφικά ενώ η ίδια ξύπνησε πολλές ώρες αργότερα.

Ένας άλλος κάτοικος μας είπε ότι τον χάλασαν την πόρτα του σπιτιού τους με λοστό κατά πάσα πιθανότητα,και αν δεν γάβγιζε το σκυλί του γείτονα δεν θα τους παίρναμε χαμπάρι σχεδόν είχαν ανοίξει την πόρτα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το πρωί οι διαρρήκτες χτύπησαν 4 σπίτια τα 3 χωρίς να καταφέρουν να μπουν μέσα,ενώ στο ένα πήραν τα χρυσαφικά από μια γυναίκα που έμεινε μόνη..
Tα κλεφτρόνια εκμεταλλεύονται την μεγάλη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στα χωριά του πρώην δήμου Βεργίνας και της αστυνομίας που είναι στην Βέροια 18 χλμ και έτσι δρουν με άνεση.


http://www.laikoyra.gr