Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Νότης Μαριάς: Άμεση αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στα γήπεδα - Η Ε.Ε. ρίχνει λάδι στη φωτιά της Ουκρανικής Κρίσης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Βουλευτικό Γραφείο Νότη Μαριά
Νότης Μαριάς: Άμεση αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στα γήπεδα.

Μήνυμα προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων
Ηρακλείου, απέστειλε ο Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Νότης Μαριάς, ενόψει της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με θέμα την πάταξη της βίας στα γήπεδα μετά και τον πρόσφατο άδικο θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς.

Ο Ευρωβουλευτής σημειώνει με έμφαση πως δεν αρκούν ούτε οι καταδικαστικές δηλώσεις για τα συχνά περιστατικά τυφλής και παράλογης βίας στα ελληνικά γήπεδα ούτε τα ευχολόγια. Απαιτείται εδώ και τώρα συγκεκριμένο σχέδιο με στοχευμένες παρεμβάσεις και κυρίως η έμπρακτη βούληση της πολιτείας να βάλει τέλος στη βία, έτσι ώστε ο υγιής φίλαθλος να μην είναι όμηρος ακραίων στοιχείων που θέλουν να εκτονώσουν τα άγρια ένστικτά τους.

Ο Νότης Μαριάς επισημαίνει ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν διαιρεί. Καλεί, μάλιστα, όλους από όποια θέση κι αν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, να γίνουν πρεσβευτές του ιδεώδους της ευγενούς άμιλλας και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να απαλλαγεί ο αθλητισμός από συμπεριφορές που τον πληγώνουν και δυσφημούν την πατρίδα μας στο εξωτερικό.



Η Ε.Ε. ρίχνει λάδι στη φωτιά της Ουκρανικής Κρίσης.

Δήλωση του Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR) και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά. για την Ουκρανική κρίση.

Ακολουθεί το βίντεο με τη δήλωση του Νότη Μαριά: